Chocolade & zoetigheden


Het grootste deel van onze chocoladeproducten wordt vervaardigd in ons eigen atelier met gebruik van de beste ingrediënten. Ons aanbod aan chocolade en zoetigheden bevat ook steeds een klein assortiment suikervrije producten zoals pralines, koekjes, confituur, choco en snoepjes.

Chocolade

Pralines

Ons uitgebreid assortiment schenkt voor ieder wat wils. Met de nodige passie en creativiteit probeer ik telkens weer een uniek product te creëren.

Met onze eigen gemaakte pralines neem ik je graag mee op een unieke tocht waarbij je verbaasd zal zijn van de verschillende smaakervaringen. Van fruitig, kruidig en zeer intens, naar zoet en zacht of soms een bittertje, maar steeds in harmonie. Van de klassiekers zoals hazelnootpraliné, vanille en mokka tot meer gewaagdere combinaties zoals passievrucht, gember, anijs, thee.

Chocolade figuren

Onze chocoladefiguren worden nog met de hand gegoten, om de ideale structuur te bekomen doen we dit 2x. Dit geeft die heerlijke artisanale “crack”.

Diversen

Breekchocolade, allerlei soorten rotsjes (pinda, oreo, fudge,…), truffels, orangettes, studentenhaver, tabletten, sneeuwballen, zeevruchten, gechocolateerde rozijnen, amandelnootjes, crispballetjes, frambozen…

Er zijn ook steeds seizoensgebonden specialiteiten, steeds weer iets anders, maar steeds weer even verrassend. Uit eigen atelier of zorgvuldig geselecteerd bij onze leveranciers.

Oh ja, en heb je onze heerlijke melocakes al geproefd?

Chocolade maatwerk

Ben je op zoek naar iets bepaald in chocolade, vraag het ons en wij maken het. We beschikken ook over een speciale printtechniek waarbij we op pralines of chocolade een foto, naam of logo kunnen aanbrengen.

Chocolatier Délicieuse in Ravels - Chocolade en zoetigheden

Zoetigheden

Kraakverse koekjes

Een lekker kraakvers koekje voor bij de koffie/thee, keuze genoeg bij Délicieuse. Gaande van bokkenpootjes, kattentongen, zandkoekjes tot artisanale boterkoekjes gedipt in chocolade. Gemaakt met de beste ingrediënten en zonder toevoeging van kleurstoffen, smaakstoffen of bewaarmiddelen.

Of wat dacht je van heerlijk zachte vanillewafels of een stukje smeuïge ouderwetse peperkoek.

Confituur en co

Heerlijke confituren van zowel Theo Van Woerkom als van het Landhuys in zowel klassieke als iets verrassendere smaakcombinaties zoals o.a. banaan/chocolade, kiwi, passie/ananas.

Ook acaciahoning, vlierbessensiroop, chocopasta zijn altijd leuk om toe te voegen aan je geschenkpakket.

Artisanaal snoepgoed

Cuberdons of “rode neuzekes”, Antwerpse spekjes, zachte nougat, pâte de fruits, dropkrijtjes, …
Pure nostalgie!

Snoep voor kleine (en grote) snoepers

Bij ons vind je steeds een assortiment snoepzakjes en snoepkokers in verschillende maten.
Snoeptaarten maken we ook op bestelling.

Chocolade en zoetigheden