Koffie, thee & alcoholische dranken


In ons aanbod vind je heerlijke ambachtelijk gebrande koffie waaronder ons eigen huismerk, en kwaliteitsthee met smaak en karakter.  Of heb je liever een lekker potje advocaat?

Ons koffie assortiment

Bij ons vind je ook heerlijke ambachtelijk gebrande koffie van 100% Arabica-bonen. Je kan de bonen kopen of laat ze ter plaatse malen, verser kan uw koffie niet zijn!

Koffie Délicieuse

Een royale mengeling van gourmet Brazil, Nicaragua en Maragogype, aangevuld met een Kalossi (Indonesië). Deze zeer kwaliteitsvolle mélange zorgt voor een erg smakelijke en goed verteerbare koffie met een volle smaak en een licht chocolade-achtige afdronk. Ideaal voor het gebruik in espressotoestellen.

Koffie Corsé

Deze mélange bevat als basis de Gourmet uit Brazilië met een toevoeging van pittige Guatemala Genuine Antigua Pastoral. Deze combinatie zorgt voor een stevige, smakelijke afdronk. Voor de afwisseling introduceren we ook regelmatig eens een ander smaakje.

In ons assortiment koffiemokken zijn er steeds weer leuke nieuwigheden terug te vinden. Of wat dacht je van een leuke french press of Italiaanse espressokan?

Kwaliteitsvolle thee

Als theesommelier heb ik voor een uitgebreid assortiment kwaliteitsthee gezorgd. Elk met hun eigen smaak en karakter en kritisch voorgeselecteerd. Velen zijn ook biologisch. Zowel witte, groene, zwarte, oolong als pu erh thee zitten in ons aanbod, puur of gearomatiseerd. Veder is er een grote keuze aan kruiden- en fruitinfusies zoals bijv. rooibos, bosvruchten, kamille, Sederitis of Griekse bergthee enz. Of wat dacht je van een theebloemetje om cadeau te doen. Theeparels welke zich in het warme water ontplooien tot mooie bloemen.

Om het “perfecte” kopje thee te zetten beschikken we over de nodige accessoires zoals theepotten, zeefjes, kopjes, kannetjes, bewaarblikjes, theedozen enz.

Losse thee teveel gedoe? Vele van onze theeën zijn ook beschikbaar in zakjes.

Veder verkopen we ook de fruitinfusies van Londen fruit & spices. De smaak is werkelijk net zo lekker als de geur, je moet ze gewoon geprobeerd hebben.

Kom je graag wat meer te weten over de wondere wereld van thee, neem dan deel aan 1 van onze theeproeverijen. Neem gerust contact op voor meer info.

Alcoholische aperitieven & degistieven

Om je geschenkpakket een extra toets te geven, voorzien we steeds een beperkt assortiment alcoholische dranken zoals diverse wijnen (grote en kleine flesjes), cava, porto, bier (o.a. Ravels blond) en diverse likeuren. Of een lekker potje advocaat? Heerlijk bij de koffie.